subota, 25. veljače 2012.

Essence Nude it & Essence Make it golden



Dva nova laka u mojoj kolekciji :)
Prvo sam nalakirala ovaj nude lak, Essence Nude it pa mi je jednostavno nešto nedostajalo i dodala sam Make it golden. Otkad znam kako skidati šljokice stalno ih stavljam, a prije sam ih upravo zbog toga izbjegavala.
Kombinacija nije ništa posebno jer večeras baš i nisam imala neku inspiraciju.

I da, oni koji nisu primjetili, još negdje od početka 12. mjeseca mi je sa strane odmah uz meso puknuo prstenjak na ruci koju slikavam. Još od tada mi je zalijepljen vrećicom čaja (najbolja moguća izmišljotina :D ) i danas sam baš mislila kako je dovoljno izrastao da je napokon maknem. Kad ono, opet taj isti nokat ima pukotinu na istom mjestu gdje i prije :(( Gdje ih ja uspijem zakačiti da puknu, ne pitajte. Tako da priča o vrećici čaja se nastavlja...
Nadam se ipak da dosta vas ne primjećuje :D




Read More

srijeda, 22. veljače 2012.

H&M Moody Model & Essence Dance Top Coat



Fleeeekijiiiiii :)))
Nisam bila pretjerano zadovoljna crvenim noktima pa sam morala odmah prelakirati.
Kako sam trenutno doma, imala sam na raspolaganju samo Ebelin odstranjivač jer nisam ponijela Aveo koji inače koristim. Ovaj Ebelin spada među najgore koje sam probala, sto godina mu je trebalo da mi skine šljokice sa alu-folijom :(  dok Aveo skine u 2min bez problema, ne isušuje nokte a cijena mu je samo 3,90kn u Mullera.
A sada na manikuru :)
Radi se o dva sloja H&M Moody Blues, lak je predivne boje ali ne dobre kvalitete što se tiče četkice i prvog sloja. Kod nas u Hrvatskoj H&M nažalost ne drži kozmetiku, pa uvijek vani kupim što mi zapne za oči. Lakovi im nisu baš jeftini s obzirom na kvalitetu, mislim da im je cijena oko 4 eura za 9ml. Ali dobar top coat riješi sve probleme! :)
Dodala sam još Essenceov Dance Top Coat, moje obožavane flekije :D Sad buljim u nokte kako se sjaje s njim, divota! :))

Mali spam sa slikama iz različitih kuteva osvjetljenja :)





Uživajte mi!


Read More

ponedjeljak, 20. veljače 2012.

Essence Fame Fatal



Odlučila sam se za ovu manikuru jer sam sama sebi obećala da na dan kad položim vozački lakiram nokte u boji auta kojeg ću vozit nakon autoškole :D
I da, taj dan je napokon došao, položila danas vozački iz prve pa sad moram ispuniti obećanje :D
Oni koji me poznaju su mogli očekivati ovako nešto od mene jer sam inače u svemu usklađena pa zašto ne bih imala nokte u boji auta ;) Za sve ostale, sad znate :D

Inače, Essence Fame Fatal je moj najdraži crveni lak, stvarno je predivan! Zapravo jedan od najdražih među svim koje imam.
Da ipak ne bude usamljen, dodala sam šljokice spongingom iz Essence Circus Circus kolekcije, lak pod imenom Applause, Applause.  Ne vide se baš dobro, ali tu su :)



Sama kombinacija je puno ljepša uživo, naravno kao takva teška za slikanje :(
Read More

subota, 18. veljače 2012.

Kolekcija


Malo sam sređivala kutije lakova pa ih odlučila poslikati. Naspram drugih ovisnica o lakovima i nemam velik broj :D
No i među ovima postoji bar desetak lakova koje još nisam probala. Uskoro ću, valjda :)

Evo moji ljubimci:

Bourjois 

B BasicBeauty

P2 

H&M

Catrice

S-he

Rimmel

Essence

Essence

Maybelline

Look By Bipa

Miss Sporty

Ostalo

Top Coat

Read More

B BasicBeauty nr. 11 - Best nude ever!



Uhvatila me želja za nekim nude lakom pa sam izvukla svoj najdraži. Radi se o B Beauty nr. 11, definitivno najljepši nude lak koji imam.
Dovoljna su 2 sloja za savršeno prekrivanje i naravno top coat. Mana ovih B Beauty lakova jest da se bez top coata za brzo sušenje jaaaako sporo suše.
Ove lakove možete kupiti u Limoni parfumerijama, a za one koji žive u Zagrebu u B Beauty dućanu u Arena Centru (onaj dućan u Frankopanskoj se zatvorio još prošle godine) po cijeni od 30kn za 10ml.
Ja sam ovog uzela kad je bila akcija po cijeni od samo 10kn. Lakovi su kvalitetni, četkica im je prihvatljiva a izbor nijansi ogroman.



I da, dosta vas me pitalo koji top coat koristim. Odgovor je - INM Out The Door, a možete ga kupiti na Ebay-u po cijeni od nekih $8.50 s poštarinom.
Ima 15ml i stvarno je dobar, lak se s njim brzo suši, noktima daje lijep sjaj a i sam lak duže traje. Jedina je mana što se nekad zna zgusnuti i bočica je malo šira pa negdje po sredini ga treba prebaciti u drugu jer inače četkica ne može doprijeti do laka.

Evo slike kako izgleda:




Read More

utorak, 14. veljače 2012.

Essence Meet Me Now & Essence Time For Romance



Nije mi bila cilj manikura za Valentinovo obzirom da ga ove godine ne slavim, ali po bojama ovih lakova i njihovim imenima sve mi se čini da je ispalo suprotno :D
Essence Time For Romance sam kupila ovu subotu, po swatchevima mi se jako svidio a i na noktima me nije razočarao. Ne znam kakav bi bio da ga se nanese samog, no u ovoj mojoj kombinaciji poviše Essence Meet Me Now mi je predivan.




Mogla bih reći da je ovaj lak uz Bourjois Healthy Mix puder i rumenilo Bourjois Rose D'Or (34) moj poklon sebi samoj za Valentinovo :D



Sretno vam Valentinovo ako ga slavite! :) Uživajte!
Read More

subota, 11. veljače 2012.

Rimmel Sorbet So Good & Essence Blair



Sinoć sam bila preumorna za lakiranje noktiju pa sam post prebacila za danas.
Malo sam ih skraćivala, ali sad imam dojam da sam pretjerala :D No dobro, bar brzo rastu.

Današnja kombinacija su šljokice iz Essence Twins Blair preko Rimmelovog Sorbet So Good. Lijepa boja, prvi sloj je loš ali drugi popravi sve :) Kupila sam ga još u 6. mjesecu na akciji u Bipi, inače mislim da je cijena oko 26kn, a imaju 12ml.




Nadam se da vam se sviđa! :)
Možete vidjeti da malo sređujem blog, ne ide me baš iz prve, treba mi još vremena da sve naučim ali valjda ću ga dotjerati kako spada.
Sad odoh na kavicu i đir po Avenue Mallu :) Možda uhvatim koji lak :D

Read More

petak, 10. veljače 2012.

Siječanj 2012.



Prvo, zahvaljujem svima na dobrodošlici :)
Obzirom da sam tek startala s blogom, izdvojit ću manikure prošlog mjeseca u jednom postu. Nije ih bilo previše pošto sam imala ispite pa nisam stizala stalno sređivati nokte.
U zadnjih mjesec dana sam postala veliki fan sponginga, najrađe bi stalno imala takve manikure tako da me nemojte osuđivati zbog prečestih sličnih manikura :D

Prva ovogodišnja kombinacija, za novogodišnju noć bila je, naravno, crvena. Prekrasna kombinacija šljokica iz Essence Circus kolekcije koju sam kupila u Grazu još sredinom 12. mjeseca a tek krajem ovog tjedna dolazi u naš DM. Preporučila bih vam svakako da probate bar jedan od tih lakova, savršeno se mažu a sa šljokicama daju super kombinaciju. Malo su skuplji, 25kn komad al isplati se kupiti.

Essence Circus 
Onda sam napokon uhvatila taj slavni Essence Dance Top Coat, oduševljena sam jer definitivno podigne svaki lak. Ovdje je riječ o Bourjois no. 14, jednom od najljepših nude lakova, a dobila sam ga za Božić od drage mi prijateljice i dodanim Danceom. Super kombinacija!

Bourjois no.14 i Essence Dance Top Coat

Sljedeća kombinacija je sa jednim od meni najboljih lakova koji je Essence izbacio, radi se naravno o Circus Confetti. Podloga je Essence Black Is Back. Jako dobra zamjena za one koji traže dobar crni lak a potrošili su onaj iz Essence Love Berlin kolekcije.
Nakon ove sjajne kombinacije, dodala sam Catrice Matt Top Coat :)





U 1. mjesecu je vani često bilo sunca pa sam morala iskoristit za probati novi Essence Irreplaceable. Lak je prekrasan, podsjećao me na pijesak na pješčanim plažama :)

Essence Irreplaceable

Sad kad gledam ispada da sam prošli mjesec stalno stavljala jedne od svojih najdražih lakova :D 
Al šta ću, kad su tako lijepi :) Takav je upravo i Essence Meet Me Now, kremasti, lijepo se maže, boja predivna...

Essence Meet Me Now

Opet jedna ljubičasta kombinacija. Catrice Just Berried + Essence Twins Blair + B beuaty no.20. 
Sponging u pitanju :)

Catrice Just Berried

Za sljedeću manikuru sam dobila najviše pohvala i lajkova od kad imam fan stranicu na fejsu. Radi se o slavnoj Louboutin manikuri. Očekivala sam puno čišćenja pri samom lakiranju, a na kraju sam uspjela bez trunke odstranjivača lijepo lakirati. Zato je skidanje bilo prava muka, nokti crveni, ispod i iznad.. Ne želim se prisjećati :D 
Lijepo je izgledalo, pa zato... 


Ne bih ja bila ja da ne dodam šljokice :) 

Louboutin manikura + Essence Circus šljokice

I zadnja manikura u siječnju, Catrice Plum Play With Me i opet Dance Top Coat. Slatka kombinacija :)



To bi bilo to za ovaj post. Večeras slijedi novi s novom današnjom kombinacijom :)





Read More

četvrtak, 9. veljače 2012.

Napokon!



Eto napokon i mene u blogerskom svijetu :)
Priznajem da sam do sad bila poprilično lijena i odgađala startanje bloga, no evo me napokon! Većina zna da već neko vrijeme imam svoju fan stranicu na fejsu i hvala svima koji me tamo pratite. Zbog vas i startam ovaj blog.
Nadam se da će biti uspješan! :)

Za one koji ne znaju, ovisnica sam o lakovima. Da, da, imam ih trenutno oko 120ak (valjda :D), a kolekcija stalno raste.
Prije nekih godinu dana imala sam svega dvadesetak lakova i popriličnu muku mučila s kratkim noktima. Onda je tu uletio forum.hr i Ebay preko kojeg sam kupila slavni Sally Hansen Nailgrowth Miracle koji mi je pomogao da nokte dovedem u red. Zato će moj prvi post biti upravo slika mojih noktiju na dan 12.02.2011. i moje zadnje manikure koju sam objavila na fejsu, 04.02.2012.
Razlika je ogromna. Sad mogu reći da je za sve zaslužan Sally Hansen kao i praksa, praksa i samo praksa u lakiranju noktiju.

12.02.2011.

04.02.2012.
Toliko od mene za prvi post. Moram još dosta naučit o blogovima, tako da očekujte lošije postove u samom startu :)
Read More

© Bubsi's nails, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena