subota, 21. travnja 2012.

Essence Fame Fatal & Catrice Marilyn&Me



Kada bi me netko pitao koji mi je najdraži Essence lak to bi onda definitivno bio Colour&Go Fame Fatal. Najljepši crveni lak koji sam vidjela i bojom i kvalitetom. Obožavam ga nositi, mogla bih imati crvene nokte tjednima :D

Danas sam mu ipak dodala Catrice Marilyn&Me, crveni "prozirni" lak sa sitnim shimmerom. Super se slažu ali kao i svaka crvena kombinacija, preteški su za realno uslikati. Na suncu se baš lijepo presijavaju, ali fotoaparatom skoro pa nemoguće za uhvatiti :(




Read More

petak, 20. travnja 2012.

Essence French Manicure & Essence Twins Blair



Malo opet kasnim s objavom posta, ali par noktiju mi je odjednom popucalo pa sam ih morala skratit :( Sad su mi baš čudni ovako kratki, ali brzo će se vratiti na staro :)

Nisam odavno radila neku kombinaciju s lakom za francusku manikuru pa mi je ovo palo na pamet. Za ovako kratke nokte mi se jako sviđa, nadam se i vama!



Read More

petak, 13. travnja 2012.

:)



Danas sam vam odlučila još predstaviti manikure moje jako drage prijateljice iz Splita.
Nema svoj blog ali po slikama ćete itekako shvatiti njenu ljubav prema lakovima i nail artu. Oduvijek sam se divila njenim kombinacijama i činjenici da tako dobro uspijeva oslikati nokte na obje ruke, pogotovo u zadnje vrijeme otkad je postala mama :)

Znate da slike govore više od riječi, pa uživajte!!



















Read More

B Beauty #70 & Essence Hello Holo & Essence Blair



Znam, znam, već sam dosadna sa spongingom, ali što ću kad mi je to stvarno naaaajdraža tehnika i obožavam kombinacije sa šljokicama :D
Ne znam jesam li ikad imala ovakvu boju na noktima, radi se o B Beauty smaragdno zelenom laku. Predivna boja koju sam ja naravno upotpunila sa Essence šljokicama :)
Lak se lijepo maže a potrebna su mu dva sloja jer je prvi poprilično rijedak i boja nije realna.

Uživajte u slikama!





Read More

ponedjeljak, 9. travnja 2012.

Pobjednica natječaja



Nails for fun je kao što vjerojatno znate, objavila nedavno svoj proljetni natječaj i jučer je završio. Ovaj post moram tome posvetiti jer je pobjednica moja draga prijateljica.
Manikura mi je prekrasna i svaka joj čast! :)

Evo i slikica pobjedničkih noktiju (neke nisu bile na Lalicinom blogu)! Uživajte mi a njoj još jednom ovim putem čestitam! :)





Read More

četvrtak, 5. travnja 2012.

Catrice Let's Talk About Barrie & Essence Make It Golden



Opet nova kombinacija! :)
Večeras imam obljetnicu 5 godina mature, pa je manikura usklađena s odjećom. Na slikama je Catrice ispao dosta crven iako je u stvarnosti tamniji, više nekako bordo nego ona jarka crvena. Sponginogom sam nanijela Essence Make It Golden zlatne šljokice i baš sam zadovoljna kako je ispalo! :)




Read More

utorak, 3. travnja 2012.

Catrice Absolutely Chinchilly & Essence Dance Top Coat



Odavno nisam imala neki sivi lak, a ova kombinacija mi je djelovala kao baš pogođena za mene :)
Dance Top Coat definitivno podigne svaki lak i mislim da ću si morati kupiti zalihe :D

Slike govore sve!




Read More

nedjelja, 1. travnja 2012.

Day 3: Black base with some color: ESSENCE Black Is Back & Essence Gold Fever



Vraćam se opet jednom danu crno-bijelog izazova. Baš sam htjela Gold Fever isprobati na crnoj podlozi pa mi se dobro uklopio u idući dan u izazovu.
Ubuduće ću ovako ubacivati pojedine dane između ostalih manikura jer bi mi bilo malo previše crne i bijele s obzirom da je proljeće :D

Nadam se da vam se sviđa!





Read More

© Bubsi's nails, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena