srijeda, 30. svibnja 2012.

MAX FACTOR Fantasy Fire



Prvo se ispričavam što me već duže vrijeme nema na blogu, ali oporavljam nokte i još ih ne smatram dovoljno dugima za blog :D Uz to je i vrijeme ispita pa sam na sve strane.
Ipak, nokti brzo rastu pa za neka 2 tjedna, taman i kad budem gotova s faksom ću se moći ponovo vratiti na blog.

Do tada sam vam ipak morala priopćiti da sam i ja pokleknula pred Max Factorom Fantasy Fire. Ne znam kad sam zadnji put vidjela tako lijep lak, a još veći plus mu je što se može kombinirati s bezbroj različitih boja lakova. Inače, cijeli taj novi asortiman Max Factorovih lakova je predivan. Mana je naravno cijena. Ovi maleni su 30kn, a oni veliki 50kn. Puno više izbora boja je među ovim malim pakiranjima i ima ih još par iz te kolekcije koji su baš posebnih i neobičnih boja poput Fantasy Fire.

Ja sam ga danas nanijela preko Essence Break Through i ne mogu prestat buljit u nokte :D
Nešto preeeeeeedivno!!! Definitivno moj trenutno najdraži lak! :D




Read More

petak, 4. svibnja 2012.

:(



Moram vas malo razočarati i reći da neću postati neko vrijeme, sigurno 2-3 tjedna dok mi se nokti ne oporave. Prstenjak na ruci koju slikam je puknuo, valjda mu je bilo vrijeme jer ga vrećica čaja nije uspjela spasiti :( A i ostali nokti su mi oslabili i to očito opet iz istog razloga kao i zadnji put kad su mi poprilično popucali.
Bila sam tvrdoglava i ponovo počela koristiti Essence BTGN Top Coat i to ovaj put 2 mjeseca ukupno, unatoč tome što mi je zadnji put izlistao i ispucao nokte.
Meni očito ne odgovara, na moju veliku žalost jer je pristupačan cijenom, a dosta dugo drži lak na noktima i daje mu predivan sjaj. Sad kad sam se uvjerila što mi radi noktima, više istu grešku neću ponoviti i vraćam se definitivno najboljem top coatu - INM Out The Door, novi mi je već stigao :) Essence-u sam dala novu šansu samo zbog cijene, duplo jeftiniji je od INMa, ali eto.. uništio mi je opet nokte. Ostajem vjerna samo INM.

Par slika da vidite kako izgledaju moji kratki nokti u lošem stanju, a prstenjak sam cropala :D Toliko gušta vam ne dam! :D
Imam sreće što u zadnje vrijeme dosta brzo rastu pa će se i brzo oporaviti :)







Do iduće manikure s dugim noktima, uživajte mi i čuvajte nokte! :))





Read More

© Bubsi's nails, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena