srijeda, 29. kolovoza 2012.

Smart Girls LE #46 & Color Club Wish Upon A Rock Star


Zaželjela sam se bijelog laka pa evo jedna kombinacija sa spongingom :)
Na Forumu sam čula da su neke cure hvalile bijeli Smart Girls lak pa sam ga kupila, ali moram priznati da meni nije baš najbolji. Za kvalitetno prekrivanje su mu trebala 3 sloja a ni četkica me nije pretjerano oduševila.

Na kraju sam mu dodala Color Club šljokice da ga upotpunim pa mi se konačna kombinacija itekako svidjela :)







Korišteni lakovi:


Read More

subota, 25. kolovoza 2012.

Miss Sporty #60 & Essence Glorius Aquarius


Kopala sam jučer po kutijama lakova birajući kombinaciju i iskopala ovaj Miss Sporty kojeg mi je još davno poklonila prijateljica (Ana, hvala i ne znam zašto si mi ga dala :D) a tek sad sam ga probala.
Moram priznati da sam bila malo skeptična prema Miss Sporty marki, ali su me lak i kvaliteta četkice oduševili! Super se maže, a četkica je slična kao ona kod Rimmelovih Pro lakova. Dakle, široka sa savršenim prekrivanjem nokta.


Dodala sam mu i jedan među novijim Essence topperima Glorius Aquarius kojeg isto tako dosad nisam probala iako sam ga kupila prije par mjeseci.
Meni se baš sviđa, nadam se i vama! :)







Još moram nadodati da u zadnjih par dana isprobavam novi Essence top coat kako sam potrošila INM a radi se o ovome:




Cijena mu je 17,90kn i stvarno se super sjaji a suši lak brzinom svjetlosti :D Zasad ima same pohvale, vidjet ću kakav će mi biti za nokte jer mi ih je onaj BTGN baš uništavao :(




Read More

srijeda, 22. kolovoza 2012.

Flormar #422


Prvi neonac u mojoj kolekciji, naravno rozi. Po meni definitivno ljetna nijansa, mislim da ga se ne bih usudila nositi zimi :D
Nanijela sam ga preko jednog sloja Essence French Nude da bude izraženiji a za potpuno prekrivanje mu je trebao samo jedan malo deblji sloj.
Kao i ostali Flormar lakovi super se maže, četkica je kvalitetna a izdrži neka 2,3 dana s boljim top coatom.

Pretežak je za realno slikati, na suncu mi ispada crvenkast na slikama, a najrealniji je na zadnje dvije slike slikane blicom.






Dodala sam mu na kraju i Essence Twins Blair šljokice :)



Read More

nedjelja, 19. kolovoza 2012.

Flormar Supershine #35


Novi Flormar lak u mojoj kolekciji, Supershine broj 35.
Žarko crvena boja, prekriva čak u jednom sloju iako sam ja nanijela dva. Slike su bez top coata, a boja je ispala 100% realna :)

Kupila sam još jedan, neon rozi, post očekujte idućih dana ;)





Jedna sličica s odmora u Puli, uvala Verudela :)



Read More

utorak, 7. kolovoza 2012.

Gabrini 338 & Max Factor Fantasy Fire


Dočepala sam se interneta pa vam danas stavljam slike svoje zadnje manikure.
Opet Gabrini, posljednji u nizu kojeg sam kupila, broj 338. Lijepa ljubičasta boja, na suncu malo drugačije izgleda pa evo slika prave boje u bočici:


Preko njega sam nanijela Max Factor Fantasy Fire. O njemu ne treba puno govoriti jer ostavlja bez teksta, na suncu pogotovo :)








Read More

subota, 4. kolovoza 2012.

Gabrini Multivitamin 380 & Essence Dance Top Coat


Kako sam stalno u moru, lak mi se brzo skida pa svaka dva dana mijenjam :)
Danas novi Gabrini 380. Iznimno lijep lak, čini mi se formulom nešto bolji od onog prethodnog kojeg sam probala. Ovaj kao da je manje gust i puno bolje prekriva u prvom sloju.



Možda se sjećate da me prije nekog vremena držala opsesija s Essenceovim Dance Top Coatom toliko da sam ga na svaki mogući lak stavljala :D
E pa kako nisam odavno, evo ga danas na ovoj kombinaciji :) Nije loše, iako sam mislila da će puuuno više sjajiti na suncu :(





Sljedeći post će biti za 15ak dana jer vjerojatno neću imati pristup internetu :( Sve kombinacije će vas dočekati kad se vratim ili ako uhvatim net :)

Uživajte mi! 

Read More

četvrtak, 2. kolovoza 2012.

Gabrini Multivitamin 348


Napokon sam i ja ugrabila par Gabrini lakova, i to u Splitu. Možete ih kupiti u bilo kojem China Shopu (Split) po cijeni od 8kn, a u Zagrebu na okretištu na Črnomercu. Kvalitetom su slični Essence iako im zamjeram malo gušću teksturu. Prekrivanje je potpuno s dva srednje debela sloja, a dobar top coat poboljša finiš.

Oko nijanse koju ću vam danas predstaviti nisam puno razmišlala kada sam kupovala jer je takvu nemoguće  naći u Essence i Catrice asortimanu. Radi se o mint zelenom laku, nijansa broj 348.

Nadam se da vam se sviđa! :)








Ovo su lakovi koje sam kupila, a Smart Girls sam dobila od prijateljice za rođendan :)


Read More

© Bubsi's nails, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena