srijeda, 30. svibnja 2012.

MAX FACTOR Fantasy FirePrvo se ispričavam što me već duže vrijeme nema na blogu, ali oporavljam nokte i još ih ne smatram dovoljno dugima za blog :D Uz to je i vrijeme ispita pa sam na sve strane.
Ipak, nokti brzo rastu pa za neka 2 tjedna, taman i kad budem gotova s faksom ću se moći ponovo vratiti na blog.

Do tada sam vam ipak morala priopćiti da sam i ja pokleknula pred Max Factorom Fantasy Fire. Ne znam kad sam zadnji put vidjela tako lijep lak, a još veći plus mu je što se može kombinirati s bezbroj različitih boja lakova. Inače, cijeli taj novi asortiman Max Factorovih lakova je predivan. Mana je naravno cijena. Ovi maleni su 30kn, a oni veliki 50kn. Puno više izbora boja je među ovim malim pakiranjima i ima ih još par iz te kolekcije koji su baš posebnih i neobičnih boja poput Fantasy Fire.

Ja sam ga danas nanijela preko Essence Break Through i ne mogu prestat buljit u nokte :D
Nešto preeeeeeedivno!!! Definitivno moj trenutno najdraži lak! :D
7 komentari:

 1. Stvarno je poseban lak! Ja ga još uvijek nemam :(
  Nokti su ti uvijek lijepi bez obzira na dužinu, nema potrebe za pauzama :)

  OdgovoriIzbriši
 2. ja se taman jučer tebe sjetila kako nisi dugo ništa pisala. ovaj lakić je baš krasan. a i moji nokti su sad kraći do tvojih :( tak da nemoj radit pauze više :P

  OdgovoriIzbriši
 3. I ja mislim da ne trebaš radit pauze, jer tvoji kratki nokti su isto lijepi :) FF je cool, al mi isto smeta cijena :S (mozda si ga uzmem s onim popustom od 25% na proizvod po izboru, pa neće bit toliko strašno)

  OdgovoriIzbriši
 4. Jako lijepa kombinacija!! :)

  niki (http://niki-veki.blogspot.com)

  OdgovoriIzbriši

© Bubsi's nails, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena