subota, 9. veljače 2013.

RECENZIJA - Olivia lakovi


Nedavno sam od Diva kozmetike dobila na recenziju par lakova iz Olivia kolekcije s obzirom da sam uvrštena u Top 10 blogerica koje će recenzirati njihove proizvode narednih šest mjeseci.
Sve lakove iz recenzija možete kupiti preko DIVA web stranice, a cijena ovih je 9,90kn plus poštarina.Najviše sam se veselila prvom laku u gornjem redu, a radi se o šljokicama u obliku srca. No, on me je najviše razočarao jer su srca prevelika da bi ih četkica uspjela pokupiti.
Na kraju sam dio laka prebacila na papir i s njega skupljala šljokice i doslovno jednu po jednu stavljala na nokat.
Srca su nanesena na jedan sloj Catrice Wrapped Around My Finger, a rezultat izgleda ovako:
(p.s. zanemarite moje opet kratke nokte :( )Sljedeći lak na redu bio je neonsko rozi, nijansa #110 (prvi u drugom redu na slici).
Četkica mu je tanka, malo čak i "metlasta" i podsjeća na četkice S-he lakova.
Zamjerku imam na gustoću laka. Naime, formula mu je prerijetka, pomalo i vodenasta pa se ukoliko ga nanesete više može razlijevat do kožice nokta. Ipak, u dva sloja prekriva solidno a višak oko kožice očistite. Nijansom sam oduševljena jer takvu nemam u svojoj kolekciji, pa mu ovaj mali minus opraštam! :)
Preostale lakove pogledajte u idućem postu! :)

*PR uzorak


2 komentari:

  1. Ova roza nijansa je baš krasna...a i kombinacija sa srcima je ispala odlično :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Isuse srca su preslatka! Isti sam problem imala s Gabrini rozim lakom, prerijetka formula, a ostali su bili OK. Nešto je u toj rozoj boji čini se..

    OdgovoriIzbriši

© Bubsi's nails, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena