petak, 4. svibnja 2012.

:(



Moram vas malo razočarati i reći da neću postati neko vrijeme, sigurno 2-3 tjedna dok mi se nokti ne oporave. Prstenjak na ruci koju slikam je puknuo, valjda mu je bilo vrijeme jer ga vrećica čaja nije uspjela spasiti :( A i ostali nokti su mi oslabili i to očito opet iz istog razloga kao i zadnji put kad su mi poprilično popucali.
Bila sam tvrdoglava i ponovo počela koristiti Essence BTGN Top Coat i to ovaj put 2 mjeseca ukupno, unatoč tome što mi je zadnji put izlistao i ispucao nokte.
Meni očito ne odgovara, na moju veliku žalost jer je pristupačan cijenom, a dosta dugo drži lak na noktima i daje mu predivan sjaj. Sad kad sam se uvjerila što mi radi noktima, više istu grešku neću ponoviti i vraćam se definitivno najboljem top coatu - INM Out The Door, novi mi je već stigao :) Essence-u sam dala novu šansu samo zbog cijene, duplo jeftiniji je od INMa, ali eto.. uništio mi je opet nokte. Ostajem vjerna samo INM.

Par slika da vidite kako izgledaju moji kratki nokti u lošem stanju, a prstenjak sam cropala :D Toliko gušta vam ne dam! :D
Imam sreće što u zadnje vrijeme dosta brzo rastu pa će se i brzo oporaviti :)







Do iduće manikure s dugim noktima, uživajte mi i čuvajte nokte! :))





7 komentari:

  1. Koliko sam uspjela vidjet malo prstenjak na jednoj od slika pa i nije toliko strašan. Vjerujem da su ti i kratki nokti lijepi ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije baš do kraja puknuo ali ipak dovoljno da je ružan i ćevap :D
    Navikla sam na duge nokte pa su ovakvi prevelik šok za mene :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoji "kratki" nokti su trenutacno kao moji dugi nokti! xD
    Srecom meni BTGN uopce ne isusuje nokte, a koristim ga otkad je dosao na police pocetkom prosle godine. Mene jedino smeta base sealer iz te linije od kojeg mi se plocica noktiju doslovce znala ljustiti, pa ga uopce ne koristim, vec kao bazu stavljam Eveline 8in1 ili CDR hidratantan base coat. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Fini noktici :) Svidjaju mi se :) Nadam se da ce ti se brzo oporaviti nokat :) Btw,ako imas vremena "baci" pogled na moj blog,isto je o noktima. Pozdrav! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala svima! :)
    Onima kojima Essence BTGN odgovara su sretnici jer je stvarno super, sjajem i dugotrajnošću.. Meni isušuje, lista i ispuca nokte. Gore ne može :(

    OdgovoriIzbriši
  6. Hi shawty! I am Cecilia and i find your blog amazing! but I have a boredom. I joined Blogger for some time and I don’t have enough members! Can you join my blog please I really need it and I promises to become member of your blog also thank you!

    OdgovoriIzbriši

© Bubsi's nails, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena