petak, 4. siječnja 2013.

PUPA Bubbles & FLORMAR #392


Prvi post u 2013. godini startam s poklonom kojeg sam dobila od drage mi prijateljice za Božić.
V. hvala ti još jednom! :*

Riječ je o Pupinom setu za Caviar manikuru, a sastoji se od baznog laka i malih kuglica kojih ima u različitim veličinama da bi se bolje prilagodile ploči nokta. 
Moram priznati da je ovakvu manikuru iznimno lagano za napraviti, kuglice se same prilijepe za nokat, a višak otpadne s njega. Potrebno je nekih 15-ak minuta da se potpuno osuše. 

Kako sam nedavno kupila i Flormar #392, jednostavno sam ga što prije morala isprobati pa sam ga dodala na ovaj Pupin sivi bazni lak. Predivna sjajna kombinacija! 
Nisam htjela na sve nokte staviti ove kuglice jer sam iskreno bila malo skeptična koliko će biti postojane. Sada nakon par sati vidim da se s nokta ništa ne miče, a ubuduće ću ih isprobati na svim noktima i možda s drugim baznim lakovima.












2 komentari:

  1. Lepo izgleda, nekako sam hejtovala taj kavijar fazon kad se pojavio, i sad ne volim kad je onako prešaren, ali ovo mi je baš ok :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Koliko dugo si imala kuglice dok nisu izgubile boju? Zato što su moje MUA kuglice odmah izgubile šarenilo čim sam oprala ruke.

    OdgovoriIzbriši

© Bubsi's nails, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena